top of page

Symposium en promotie 'Medische zorg voor mensen met een verstandelijke beperking'.

De academische werkplaats 'Sterker op eigen benen' nodigt u uit voor het symposium ‘De rol van de AVG in medische zorg voor mensen met een verstandelijke beperking’ op 4 december 2018 van 12:00 - 15:30.

Symposium en promotie 'Medische zorg voor mensen met een verstandelijke beperking'
Symposium en promotie 'Medische zorg voor mensen met een verstandelijke beperking'

Tijdens dit gratis symposium vertellen sprekers vanuit de 1e, 2e en 3e lijn over de samenwerking die nodig is om de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking te verbeteren. We staan stil bij de rol van de AVG en uitdagingen van nu en in de toekomst. Accreditatie voor AVG’s, huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde wordt aangevraagd.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Na het symposium volgt de promotie van Esther Bakker-Van Gijssel, onderzoeker bij ‘Geneeskunde voor mensen met een verstandelijke beperking’ van het Radboudumc en AVG bij Siza en de AVG Praktijk Nijmegen. Esther verdedigt haar proefschrift ‘A pro-active health assessment instrument for people with Intellectual Disabilities – towards reducing health inequities’. Promotoren zijn Pim Assendelft en Henny van Schrojenstein Lantman - de Valk. Copromotoren zijn Peter Lucassen en Tim Olde Hartman. De promotie vind plaats om 16:30 in de Aula van de Radboud Universiteit Comeniuslaan 2 te Nijmegen. Aanmelden is alleen nodig voor het symposium.Comments


bottom of page