top of page

'Anders dan normaal!' - Symposium en oratie prof.dr. Geraline Leusink op vrijdag 11 oktober 2019

Bijgewerkt op: 1 okt. 2019

De gezondheid van mensen met een verstandelijke beperking is anders en vaak minder goed dan die van mensen zonder een beperking. Goede medische zorg voor mensen met een verstandelijke beperking vraagt daarom om een andere benadering; een die interdisciplinair, inclusief en innovatief is en waarbij praktijk en wetenschappelijk onderzoek nauw samenwerken. Deze samenwerking vindt plaats tussen zorgorganisaties en de academie in Academische werkplaats Sterker op eigen benen.

Tijdens dit symposium en de daarop volgende inaugurele rede van Prof. dr. Geraline Leusink wordt stilgestaan bij deze benadering die anders is dan normaal en wordt er gesproken over wetenschappelijk onderzoek op dit gebied en ervaringen en uitdagingen in de praktijk.

De Academische Werkplaats Sterker op eigen benen nodigt u uit voor dit gratis symposium. Aansluitend aan het symposium is de inaugurele rede van prof. dr. Geraline Leusink, getiteld “Anders dan normaal!”.

U dient zich voor het bijwonen van het symposium en de oratie separaat aan te melden via de links hieronder.

Symposium en oratie 'Anders dan normaal!'

Symposium (programma)

12.00-15.15 (inclusief lunch)

Locatie: Tuinzaal van het Radboudumc (route 706), Geert Grooteplein 10 te Nijmegen

Accreditatie: Accreditatie wordt aangevraagd voor huisartsen, artsen verstandelijk gehandicapten en specialisten ouderengeneeskunde bij ABC1.

Kosten: Dit symposium is gratis en wordt  mogelijk gemaakt door de academische werkplaats Sterker op eigen benen.


Inaugurele rede (programma)

15.45-16.30 (receptie na afloop)

Locatie: Aula van de Radboud Universiteit. Comeniuslaan 2 te Nijmegen. Dit is op 10-15 minuten loopafstand van de Tuinzaal. U wordt vriendelijk verzocht om uiterlijk om 15.30 uur in de Aula aanwezig te zijn. Stipt om 15.45 uur start de oratie van Geraline. 

Comments


bottom of page